Hockey blacklight UV tape per veld

€ 64,-per dag Bestel

  • glow in the dark
  • uitstekende kwaliteit
  • geen plakresten

Glow in the dark tape Hockey Smal

Tape pakket voor Hockey veld, 18 x 36 meter.

Voor een optimale speelbeleving moeten zowel de ballen als de lijnen van het veld goed zichtbaar zijn. Zo kan iedereen op z’n best spelen en voorkomt u onenigheid. U kunt de lijnen van het speelveld en het doel markeren met glow in the dark tape hockey smal. Dit is speciale tape die blacklight reflecteert. Deze tape is echter niet alleen praktisch, maar brengt ook echt de sfeer op het blacklight sport evenement. U plakt de tape in de meeste gevallen direct over de reeds bestaande vloermarkering. Onze tape is uitvoerig door ons getest en vele malen in de praktijk gebruikt. Deze laat gegarandeerd geen plakresten achter op uw dure vloer!
Omdat de wensen van de klant voor elk evenement anders zijn, zit de tape niet standaard in ons Blacklight Hockey pakket, maar u kunt deze wel bij ons kopen. Wij overhandigen u de rollen dan wanneer wij voor u komen opbouwen. De tape is naast “smal” ook in brede variant beschikbaar en in 4 verschillende kleuren.
Bekijk de voor meer informatie de pagina Tape.
Let op: Blacklight Sport medewerkers plakken niet zelf te banen af.

Hoeveel glow in the dark tape heb ik nodig?

Blacklight Glow in the dark hockey (zaal)

Glow in the dark hockeyveld.

Glow in the dark tape Hockey Smal

Laat ballen eenvoudig opvallen met tape!

De totale lengte van alle lijnen in een hockeyveld gedraagt 182.55 meter. Onze berekening vindt u hieronder. Smalle tape wordt geleverd in rollen van 25 meter. Daarvan heeft u er dus 8 stuks nodig. De brede tape wordt daarentegen geleverd in rollen van 50 meter. Daarvan heeft u dus 4 rollen nodig. Liever breed voor een hogere belevingsfactor?
Brede tape, hockeyveld compleet.

Houdt u er rekening mee dat de stippellijn zoals die in het diagram is weergegeven optioneel is. Met 50 meter tape extra kunt u ook deze stippellijn beplakken. Dat maakt de beleving completer en het spelen aangenamer.

Berekening totale lengte lijnen van een hockeyveld:

  • 2 x lengte    = 2 x 36 = 72 meter.
  • 3 x breedte = 3 x 18 = 54 meter.
  • 2 x halve cirkel (ofwel 1 complete cirkel) = (2 x pi x 9 meter) = 56,55 meter.

Contact en advies.

Mist u essentiële informatie op de pagina Glow in the dark tape Hockey Smal, onze website of wilt u simpel een vraag stellen, ga dan even naar de Contact pagina (klik op de link). Onze vriendelijke medewerkers zitten elke dag voor u klaar om adviezen te geven en offertes op maat te maken.

Bestel