Blacklight tennis sport evenement

€ 185,-per dag Bestel

  • 4 blacklights
  • op- en afbouw
  • excl. tape

Blacklight Tennis 2 banen

Niet de hele sporthal nodig? Huur dan ook niet teveel lampen! In het pakket ‘Blacklight Tennis 2 banen’ zitten voldoende LED COB blacklights om op 2 velden uit je dak te gaan.

Inhoud pakket:

→ 4 LED COB blacklights.
→ Hoge statieven voor de lampen.
→ Speciale stekkers voor de lampen + verlengsnoeren.
→ Plaatsen, aansluiten en richten van de lampen door onze medewerkers.
→ Opruimen lampen en kabels door onze medewerkers.

Glow in the dark tape.

Naast de tennisballen moet het veld natuurlijk ook goed zichtbaar zijn. De lijnen en het net moeten opvallen voor optimale prestaties en om onenigheid over in/uit te voorkomen. U kunt de lijnen van het speelveld en het net markeren met glow in the dark tape. Dit is een speciale tape die blacklight reflecteert. Onze tape is uitvoerig door ons getest en vele malen in de praktijk gebruikt. Deze laat gegarandeerd geen plakresten achter op uw dure vloer!
Deze tape zit niet standaard in ons Blacklight Tennis 2 banen pakket, maar u kunt deze wel bij ons kopen. Wij overhandigen u de rollen dan wanneer wij voor u komen opbouwen. De tape is beschikbaar in de varianten ‘breed’ en ‘smal’ en in 4 verschillende kleuren.
Bekijk de voor meer informatie de pagina Tape.
Let op: Blacklight Sport medewerkers plakken niet zelf te velden af.

Tennisballen.

Er bestaan vele soorten en fabrikanten van tennisballen. Sommige tennisballen hebben al fluorescerende kwaliteiten van zichzelf, maar dus niet allemaal. Speciaal voor dit soort gelegenheden zijn er glow in the dark tennisballen.
Deze hebben twee verschillende kleuren (geel/groen en roze) waardoor ze goed opvallen. De locatie en snelheid van de bal zijn erg belangrijk voor het spel, dus om op je best te spelen is een goed zichtbare bal vereist.
Wij hebben helaas geen tennisballen in ons assortiment.

Afmetingen tennisbaan.

blacklight tennis glow in the dark

Blacklight tennisbaan.

Court / Speelveld.

Blacklight tennis is in principe op alle soorten court te spelen. Het net en de bal zijn de belangrijkste elementen. Zonder zichtbare lijnen is de beleving echter wel een stuk minder.
De tape plakt echter niet op alle soorten ondergrond. Gras en gravel laten zich moeilijk beplakken. U kunt in deze gevallen wel de tape leggen en verzwaren met objecten. Of als uw veld het toestaat een pin of haring erin steken.
Standaard gymzaalvloeren en smashcourt zijn geen enkele probleem, mits de ondergrond stofvrij is. Gebruik alvorens het plakken een lijnenveger en u kunt de tape zorgeloos plakken.

Tips voor blacklight tennis.

Iets dat vaak nog wel eens vergeten wordt is het beplakken van het tennisracket met tape. Zonder tape ziet u dus wel de bal, maar het racket ziet u amper. Voor optimale hand-oogcoördinatie en spelplezier is uw racket beplakken een gouden tip!

blacklight tennis racket glow in the dark tape

Beplak je racket met glow in the dark tape!

Info Blacklight Tennis 2 banen.

Is uw nieuwsgierigheid gewekt, maar heeft u nog vragen? Ontbreekt er belangrijke informatie in deze tekst? Neem eenvoudig contact met ons op via de Support pagina.
Onder het kopje “Info” rechtsboven in beeld vindt u tevens onze transportkosten en betalingsmogelijkheden.

Kleding.

Opvallend veel sport shirts hebben de bekende reflecterende eigenschap. Ook veiligheidsvesten zijn een goedkope en effectieve manier om op te vallen.

blacklight sport team outfit

Sport shirts.

Blacklight Tennis 2 banen

Veiligheidsvesten reflecteren uitstekend.

Bestel