Blacklight volleybal 1 veld

€ 105,-per dag Bestel

  • 2 blacklight lampen
  • op- en afbouw
  • excl. tape

Blacklight volleybal 1 veld

Een starterspakket voor de kleinere blacklight sport evenementen. ‘Blacklight volleybal 1 veld‘ is een goede optie voor wie een leuk initiatief heeft, maar een bescheiden budget. Dit product bevat 2 super krachtige LED COB blacklights op statieven, geheel voor u geplaatst, gericht en na afloop van het evenement netjes voor u opgeruimd. U hoeft dus helemaal niets te doen aan de techniek!

Inhoud pakket:

→ 2 LED COB blacklights.
→ Hoge statieven voor de lampen.
→ Speciale stekkers voor de lampen + verlengsnoeren.
→ Plaatsen, aansluiten en richten van de lampen door onze medewerkers.
→ Opruimen lampen en kabels door onze medewerkers.

Glow in the dark tape.

Voor perfecte smashes en services is het essentieel om het net te zien. Daarnaast wil je ook wel weten waar je precies staat. Gebruik glow in the dark tape om de bovenkant van het net en de randen van het speeldveld aan te duiden. Deze tape heeft een sterk reflecterende eigenschap en verandert een evenement in een beleving.
Glow in the dark tape zit niet standaard in het ‘Blacklight volleybal 1 veld’ pakket, vanwege de verschillende eisen per klant en locatie. U kunt de tape echter wel bij ons aanschaffen. Deze dragen we dan voor het evenement aan u over, voordat wij beginnen met opbouwen.
De standaard vloermarkering van gymzalen komt overeen met de maat ‘breed’. Vanwege budgettaire redenen kunt u natuurlijk ook kiezen voor smalle tape. Beide breedtematen leveren wij in 4 verschillende kleuren.
De tape die wij gebruiken hebben we uit vele soorten gekozen. Er zijn namelijk een hoop aanbieders en de één is nog goedkoper dan de andere. Dat is helaas ook zo met de kwaliteit.
Bekijk de voor meer informatie de pagina Tape.
Let op: Blacklight Sport medewerkers plakken niet zelf te velden af.

Afmetingen blacklight volleybalveld.

Glow in the dark volleybal veld

Glow in the dark volleybal veld.

Een standaard volleybal veld is 9 meter breed en 18 meter lang. Er zijn 2 lange lijnen van 18 meter, 5 lijnen van 9 meter en 1 lijn van 9 meter voor op de bovenrand van het net. In totaal komt dat dus neer op 36 + 45 + 9 = 90 meter.
Een rol glow in the dark tape heeft een lengte van 25 meter. Dat houdt dus in dat u 4 rollen tape nodig heeft per officieel volleybalveld. De stukjes die u overhoudt kunt u gebruiken voor de veldmarkering (A, B, C, 1, 2, 3, etc.) of gewoon ter decoratie van de zaal.

Speelveld.

De hierboven gegeven maten zijn voor officiële volleybalvelden. We zien echter regelmatig gebeuren dat de klant kiest voor kleinere velden om zoveel mogelijk teams tegelijk te laten spelen. Dit kan natuurlijk ook enorm schelen in de kosten voor tape en overige glow in the dark artikelen.
Geeft u aan welke afmetingen u wenst te gebruiken, dan maken wij graag een offerte op maat!

Blacklight volleyballen.

Bij blacklight volleybal horen glow in the dark volleyballen! Deze ballen zijn écht fluorescerend en niet geverfd of met tape beplakt. Daardoor zou de speelkwaliteit namelijk achteruit gaan. Bovendien laat de verf – ongeacht de droogtijd – vaak nog vlekken achter op vloeren van gymzalen en sporthallen. Met deze degelijk ballen, kunt u het spel spelen zoals het bedoeld is.

Vanwege de opvallende kwaliteit valt de bal goed op in het donker. Zo speelt u op uw best en wordt het constante concentreren op de bal niet vermoeiend.

blacklight volleybal

Blacklight volleybal.

blacklight volleybal glow in the dark

Glow in the dark.

Blacklight volleybal glow in the dark

Valt uitstekend op in het donker.

Blacklight volleybal tips.

Er zijn op dit moment nog geen tips specifiek voor volleybal, behalve het gebruik van een goed opvallende bal.
Heeft u een goede tip? Laat het ons weten via de contact pagina!

Kleding.

Opvallend veel sport shirts hebben de bekende reflecterende eigenschap. Ook veiligheidsvesten zijn een goedkope en effectieve manier om op te vallen.

Blacklight sport team foto volleybal

Blacklight volleybal team foto.

blacklight sport team outfit

Sport shirts.

blacklight opvallende kleding

Veiligheidsvesten reflecteren uitstekend.

Bestel