Glow in the dark volleybal blacklight UV tape per veld

€ 40,-per dag Bestel

  • Compleet voor 1 veld
  • 50 mm. breed
  • Kies uit 4 kleuren

Glow in the dark tape Volleybal Breed

Voldoende glow in the dark tape voor een blacklight volleybalveld!

Glow in the dark tape Volleybal Breed is een pakket bestaande uit 2 rollen. Dit is genoeg voor 1 volleybalveld met standaardafmetingen. Tevens kunt u kiezen uit 4 kleuren: geel, groen, oranje en roze. Gaat u voor eenheid? Of juist een bonte uitstraling? U beslist!
Bent u van plan kleinere velden te gebruiken? Wij maken graag een offerte op maat! Neem gerust contact met ons op.

Glow in the dark tape Volleybal Breed

Glow in the dark tape Volleybal Breed.

Doel.

Om optimaal te spelen is het van belang de randen van het veld en de bovenkant van het net te zien, al was het alleen om te bepalen waar u staat en wanneer u punten scoort. Deze tape is echter niet alleen praktisch, maar brengt ook echt de sfeer op het blacklight evenement. U plakt de tape in de meeste gevallen direct over de reeds bestaande vloermarkering. Na afloop verwijdert u de tape zonder plakresten. De tape die u overhoudt na het markeren van de speelvelden kunt u gebruiken om de velden aan te duiden (A, B, C, 1, 2, 3, etc.) of als decoratie van de (sport)hal en spelers.

Spel op uw best, ga voor perfecte smashes en services!

Kwaliteit.

Deze tape hebben wij gekozen uit verscheidene soorten. We hebben verschillende merken tape getest op reflecterende eigenschap, kleefkracht en het achterlaten van plakresten. De tape die we gekozen hebben is duidelijk zichtbaar, laat niet los tijdens het spelen en laat uw vloer netjes achter. Er zijn veel aanbieders van tape en de een is nog goedkoper dan de ander. Wij raden om geen risico te nemen wanneer het om een dure vloer van een gymzaal of sporthal gaat!

Berekening.

In ons pakket Glow in the dark tape Volleybal Breed zitten 2 rollen. Dat aantal is gebaseerd op de officiële afmetingen van een volleybalveld.

blacklight volleybal veld glow in the dark

De afmetingen van een blacklight tennisveld.

Lengte: 2 x 18 = 36 meter
Breedte (totaal, inclusief tweemaal bovenkant net): 7 x 9 = 63 meter.

Totaal: 99 meter.

Een standaard volleybal veld is 9 meter breed en 18 meter lang. Er zijn 2 lange lijnen van 18 meter, 5 lijnen van 9 meter en 2 lijnen van 9 meter aan weerszijden van het net. In totaal komt dat dus neer op 36 + 45 + 9 = 99 meter.
Een rol glow in the dark tape heeft een lengte van 50 meter. Dat houdt dus in dat u 2 rollen tape nodig heeft per officieel volleybalveld. Eventuele stukjes die u overhoudt kunt u gebruiken voor de veldmarkering (A, B, C, 1, 2, 3, etc.) of gewoon ter decoratie van de zaal.

Details.

Glow in the dark tape zit niet standaard in ons blacklight pakket, vanwege de verschillende eisen per klant en locatie. Wanneer u het totaalpakket bij ons afneemt, dragen we de tape voor het evenement aan u over, voordat wij beginnen met opbouwen.
De standaard vloermarkering van gymzalen komt overeen met de maat ‘breed’. Vanwege budgettaire redenen kunt u natuurlijk ook kiezen voor smalle tape. Beide breedtematen leveren wij in 4 verschillende kleuren.
Let op: Blacklight Sport medewerkers plakken niet zelf te velden af.

blacklight tape glow in the dark UV

Smalle tape, spaarzame keuze.

Een vraag stellen of advies nodig? Wij zitten elke dag voor u klaar. Bel ons of stuur een berichtje via de Support pagina!

Bestel