Blacklight glow neon zaalvoetbal

€ 72,-per dag Bestel

  • Compleet voor 1 veld
  • 20 mm.
  • Kies uit 4 kleuren

Blacklight zaalvoetbal UV tape per veld smal

Blacklight zaalvoetbal UV tape per veld smal.

Bij glow in the dark voetbal is het essentieel je teamgenoten en het doel te zien. Gebruik glow in the dark tape om de lijnen van het veld en de goal aan te duiden. Deze tape heeft een sterk reflecterende eigenschap en verandert een evenement in een beleving.
Glow in the dark tape zit niet standaard in het ‘Blacklight zaalvoetbal 1 veld‘ pakket, vanwege de verschillende eisen per klant en locatie. U kunt de tape echter wel bij ons aanschaffen. Deze dragen we dan voor het evenement aan u over, voordat wij beginnen met opbouwen.
De standaard vloermarkering van sporthallen en gymzalen komt overeen met de maat ‘breed’. Vanwege budgettaire redenen kunt u natuurlijk ook kiezen voor smalle tape. Beide breedtematen leveren wij in 4 verschillende kleuren.
De tape die wij gebruiken hebben we uit vele soorten gekozen. Er zijn namelijk een hoop aanbieders en de één is nog goedkoper dan de andere. Dat is helaas ook zo met de kwaliteit.
Bekijk de voor meer informatie de pagina Tape.
Let op: Blacklightsport medewerkers plakken niet zelf te velden af.

blacklight tape glow in the dark UV

Smalle UV-tape in 4 kleuren.

Blacklight zaalvoetbal 1 veld – afmetingen.

Blacklight zaalvoetbal veld

Blacklight zaalvoetbal veld.

Als u alle lengtes van de lijnen bij elkaar optelt, komt u op een totaal van 211 meter. Hieronder volgt hoe wij tot dit aantal zijn gekomen.

Berekening:

  • Lange zijde = 2 x 40 meter = 80 meter
  • Korte zijde = 3 x 20 meter = 60 meter (dit is inclusief middellijn)
  • Middencirkel = 2 x 3 (meter) x pi = 19 meter
  • Strafschopgebied = 2 x (6 meter) x pi = 38 meter
  • Goal = 2 x 7 meter = 14 meter

Totaal: 211 meter.

Dat houdt in dat u 9 rollen smalle tape (25 meter per rol) of 5 rollen brede tape (50 meter per rol) nodig heeft. In beide gevallen houdt u na het beplakken van álle lijnen en het doel nog enkele meters UV-tape over. U kunt deze gebruiken voor het markeren van belangrijke punten of ter decoratie.

Let op: onze medewerkers plakken niet de tape op de lijnen. Wel geven wij graag tips over hoe u het beste resultaat krijgt. In tweetallen is dit namelijk heel snel voor elkaar te krijgen.

Speelveld.

De hierboven gegeven maten zijn voor standaard zaalvoetbalvelden. We zien echter regelmatig gebeuren dat de klant kiest voor kleinere velden om zoveel mogelijk teams tegelijk te laten spelen. Dit kan natuurlijk ook enorm schelen in de kosten voor tape en overige glow in the dark artikelen.
Geeft u aan welke afmetingen u wenst te gebruiken, dan maken wij graag een offerte op maat!

Kleding.

Opvallend veel sport shirts hebben de bekende reflecterende eigenschap. Ook veiligheidsvesten zijn een goedkope en effectieve manier om op te vallen.

Blacklight handbal glow in the dark sport

Opvallen in het donker.

blacklight sport team outfit

Sport shirts.

blacklight opvallende kleding

Veiligheidsvesten reflecteren uitstekend.

Blacklight zaalvoetbal 1 veld – overige informatie.

Voor vragen, tips en adviezen over blacklight zaalvoetbal of elke andere blacklight sport op deze website, kunt u eenvoudig en snel contact met ons opnemen. Wij zitten elke dag klaar om u te helpen van start tot finish een geslaagd evenement neer te zetten! Wij vinden het belangrijk dat u passend en persoonlijk advies krijgt voor uw sport evenement.
Klik hier voor de Contact pagina.

Bestel