Glow in the dark UV blacklight stift paint stick

€ --,-per dag Bestel

Glow in the dark paint sticks

Wel de lol, niet de rommel.

Onze glow in the dark paint sticks zijn heel eenvoudig in gebruik, zonder de ellende die schmink geeft. Kwastjes, bakjes en morsen behoren tot het verleden!
U kunt ze precies zo gebruiken als een normale stift, maar dan op uw gezicht, armen en benen. De vormen, strepen en woorden die u zet lichten op onder blacklight lampen. Zo valt u goed op in het donker.

Doe allemaal dezelfde make-up of maak iedereen uniek. Ga voor vormen (zon, maan, bliksem) of voor dieren. Als u het kunt verzinnen, kan uw creativiteit het maken! Bij gemiddeld gebruik kunt u ongeveer 40 personen met 1 stift versieren.

De stiften zijn bij ons verkrijgbaar in geel, groen, oranje en roze. De prijs van de stiften is afhankelijk van de hoeveelheid die u afneemt: hoe meer glow in the dark paint sticks, hoe voordeliger!

Overige informatie.

Als u vragen heeft over dit product, een ander product dat u op onze website heeft gezien of onze glow in the dark sport services, kunt u altijd direct contact met ons opnemen. We zitten elke dag voor u klaar. Klik hier om naar de Contact pagina te gaan.

Bestel