glow in the dark badminton UV tape per veld

€ 40,-per dag Bestel

  • Compleet voor 1 veld
  • 20 mm. breed
  • Kies uit 4 kleuren

Glow in the dark tape Badminton Smal

Voldoende glow in the dark tape voor een blacklight badmintonveld!

Glow in the dark tape badminton smal is een pakket bestaande uit 5 rollen. Dit is meer dan genoeg voor 1 badmintonveld met standaardafmetingen. Tevens kunt u kiezen uit 4 kleuren: geel, groen, oranje en roze. Gaat u voor eenheid? Of juist een bonte uitstraling? U beslist!
Bent u van plan kleinere velden te gebruiken? Wij maken graag een offerte op maat! Neem gerust contact met ons op.

Glow in the dark tape Volleybal Smal

Glow in the dark tape badminton Smal.

Doel.

Om optimaal te spelen is het van belang de randen van het veld en de bovenkant van het net te zien, al was het alleen om te bepalen waar u staat en wanneer u punten scoort. Deze tape is echter niet alleen praktisch, maar brengt ook echt de sfeer op het blacklight evenement. U plakt de tape in de meeste gevallen direct over de reeds bestaande vloermarkering. Na afloop verwijdert u de tape zonder plakresten. De tape die u overhoudt na het markeren van de speelvelden kunt u gebruiken om de velden aan te duiden (A, B, C, 1, 2, 3, etc.) of als decoratie van de (sport)hal en spelers.

Spel op uw best, ga voor perfecte smashes en services!

Kwaliteit.

Deze tape hebben wij gekozen uit verscheidene soorten. We hebben verschillende merken tape getest op reflecterende eigenschap, kleefkracht en het achterlaten van plakresten. De tape die we gekozen hebben is duidelijk zichtbaar, laat niet los tijdens het spelen en laat uw vloer netjes achter. Er zijn veel aanbieders van tape en de een is nog goedkoper dan de ander. Wij raden om geen risico te nemen wanneer het om een dure vloer van een gymzaal of sporthal gaat!

Berekening glow in the dark tape badminton smal.

In ons pakket Glow in the dark tape badminton smal zitten 5 rollen. Dat aantal is gebaseerd op de officiële afmetingen van een volleybalveld.

Blacklight veld court Glow in the dark tape badminton smal

Blacklight badminton veld.

Lengte:      4 x 13.4 = 53.6 meter
2 x 3.96 = 7.92 meter
Breedte:   4 x 6.1 =    24.4 meter (inclusief tweemaal bovenrand van het net)
4 x 5.18 = 20.72 meter

Totaal: 106.64 meter. Dat komt neer op 5 rollen tape, waarbij u nog ongeveer 18 meter overhoudt voor markering of decoratie.

Een standaard badminton veld heeft 4 lange lijnen van 13.4 meter, 2 kortere lijnen van 3.96 meter, 4 lijnen van 6.1 meter (inclusief weerszijden bovenrand net) en 4 lijnen van 5.18 meter. In totaal komt dat dus neer op 53.6 + 7.92 + 24.4 + 20.72 = 106.64 meter.
Een rol glow in the dark tape heeft een lengte van 25 meter. Dat houdt dus in dat u 5 rollen tape nodig heeft per officieel badmintonveld.

Details.

‘Glow in the dark tape badminton smal’ zit niet standaard in ons blacklight pakket, vanwege de verschillende eisen per klant en locatie. Wanneer u het totaalpakket bij ons afneemt, dragen we de tape voor het evenement aan u over, voordat wij beginnen met opbouwen.
De standaard vloermarkering van gymzalen komt overeen met de maat ‘breed’. Beide breedtematen leveren wij in 4 verschillende kleuren.
Let op: Blacklight Sport medewerkers plakken niet zelf te velden af.

Een vraag stellen of advies nodig? Wij zitten elke dag voor u klaar. Bel ons of stuur een berichtje via de Support pagina!

Bestel