Glow in the dark tape per tennisveld smal

€ 56,-per dag Bestel

  • Compleet voor 1 veld
  • 20 mm. breed
  • Kies uit 4 kleuren

Glow in the dark tape Tennis Smal

Voldoende glow in the dark tape voor een blacklight tennis veld!

Glow in the dark tape Tennis Smal is een pakket bestaande uit 7 rollen. Dit is genoeg voor 1 tennisveld (dubbelspel!) met standaardafmetingen. Tevens kunt u kiezen uit 4 kleuren: geel, groen, oranje en roze. Gaat u voor eenheid? Of juist een bonte uitstraling? U beslist!
Bent u van plan kleinere velden te gebruiken? Of de markering voor enkelspel? Wij maken graag een offerte op maat! Neem gerust contact met ons op.

Glow in the dark tape Tennis Smal.

Glow in the dark tape Tennis Smal.

Doel.

Om optimaal te spelen is het van belang de randen van het veld en de bovenkant van het net te zien, al was het alleen om te bepalen waar u staat en wanneer u punten scoort. Deze tape is echter niet alleen praktisch, maar brengt ook echt de sfeer op het blacklight evenement. U plakt de tape in de meeste gevallen direct over de reeds bestaande vloermarkering. Na afloop verwijdert u de tape zonder plakresten. De tape die u overhoudt na het markeren van de speelvelden kunt u gebruiken om de velden aan te duiden (A, B, C, 1, 2, 3, etc.) of als decoratie van de (sport)hal en spelers.

Spel op uw best, ga voor perfecte smashes en services!

Kwaliteit.

Deze tape hebben wij gekozen uit verscheidene soorten. We hebben verschillende merken tape getest op reflecterende eigenschap, kleefkracht en het achterlaten van plakresten. De tape die we gekozen hebben is duidelijk zichtbaar, laat niet los tijdens het spelen en laat uw vloer netjes achter. Er zijn veel aanbieders van tape en de een is nog goedkoper dan de ander. Wij raden om geen risico te nemen wanneer het om een dure vloer van een gymzaal of sporthal gaat!

Berekening.

In ons pakket Glow in the dark tape Tennis Smal zitten 7 rollen. Dat aantal is gebaseerd op de officiële afmetingen van een tennisveld, met trambaan.

blacklight tennis glow in the dark

Blacklight tennisveld.

Lengte: 4 x 23.77 = 95.08
Breedte (totaal, inclusief tweemaal bovenkant net): 4 x 10.97 = 43.88
Servicelijn: 2 x 8.26 = 16.52
In field: 2 x 6.40 = 12.80

Totaal: 168.28 meter.

De totale lengte van 7 rollen tape (à 25 meter) komt neer op 175 meter. Dat betekent dus dat u een kleine 7 meter overhoudt.

Details.

Glow in the dark tape zit niet standaard in ons blacklight pakket, vanwege de verschillende eisen per klant en locatie. Wanneer u het totaalpakket bij ons afneemt, dragen we de tape voor het evenement aan u over, voordat wij beginnen met opbouwen.
De standaard vloermarkering van gymzalen komt overeen met de maat ‘breed’. Vanwege budgettaire redenen kunt u natuurlijk ook kiezen voor smalle tape. Beide breedtematen leveren wij in 4 verschillende kleuren.
Let op: Blacklight Sport medewerkers plakken niet zelf te velden af.

Tape blacklight UV glow in the dark

Brede tape, de standaard voor vloerbelijning.

Een vraag stellen of advies nodig? Wij zitten elke dag voor u klaar. Bel ons of stuur een berichtje via de Support pagina!

Bestel