Informatie over blacklightsport.nl.

Op deze pagina vindt u allerhande informatie over blacklightsport.nl, hoe wij werken, wat onze service inhoudt, hoe u ons kunt bereiken en meer!
Blacklightsport is onderdeel van PartyZaan V.O.F., een bedrijf in de verhuur van licht, geluid, special effects, microfoons, TV’s, podia en lasershows en nog veel, veel meer.

Oorsprong.

Een aantal jaar geleden vroeg een bekende van ons of wij haar idee van volleyballen in blacklight konden realiseren. Omdat het concept nog zo nieuw was, wisten wij ook niet precies wat we moesten doen. De eerste versie kostte ons daarom ook een hoop moeite. Die keer werd ons wel meteen duidelijk dat we ons wilden gaan verdiepen in dit idee, maar dat het dan gelijk goed moest zijn. We hebben direct geïnvesteerd in de beste blacklight lampen die er zijn, enorm krachtige LED COB’s. Zo hoeven we niet te veel lampen te plaatsen (8 units voor een sporthal van 50 bij 35) en duurt het opbouwen ook niet onnodig lang. U zit immers niet te wachten op zo veel spullen in uw sporthal en het op- en afbouwen moet vlot verlopen.

sporten in blacklight

Ons eerste echte blacklight sporttoernooi.

Blacklight LED huren

En onze huidige krachtpatsers.

Inmiddels doen wij steeds meer blacklight evenementen. Via onze verhuurwebsite (Licht en Geluid Verhuur Zaandam) kwamen er plots zo veel aanvragen binnen dat we besloten er een aparte website voor op te richten: blacklightsport.nl! Een website die gericht is op het zelf samenstellen van uw pakket. U kiest afzonderlijk van elkaar het aantal speelvelden en de glow in the dark tape. Wij hebben alvast voor u uitgerekend hoeveel tape u per veld en per sport nodig heeft (uiteraard met uitleg zodat u het zelf nog even na kunt rekenen!). Qua tape kunt u kiezen uit 2 varianten (breed en smal) en uit 4 kleuren.

Inhoud pakket.

Wij gebruiken super krachtige LED COB blacklight kanonnen. In een gewone sporthal kunt u 2 lampen per speelveld (1 per helft) als vuistregel nemen. Het maakt hierbij niet uit of u tennis, volleybal of badminton speelt. Bij andere sporten of speciale evenementen kijken we graag met u naar wat er nodig is. Wij plaatsen de lampen met statieven, we leggen de stroomkabels en richten de lampen. Alle lampen kunnen op 1 stroomgroep en wij nemen alle benodigde kabels mee. Wij zorgen voor een veilige afwerking van de snoeren. We gaan pas weg wanneer u tevreden bent over het geheel. Na afloop halen we de spullen weer op en laten uw sporthal achter zoals we hem aangetroffen hebben.

blacklight licht effect huren voor een feest

Standaard pakket per speelveld. Verlengsnoeren zitten ook al in de prijs voor het pakket verwerkt: geen extra kosten!

Service.

Wij geloven in het leveren van een totaalproduct. Wanneer u uw pakket bij ons besteld, bezorgen wij dit niet tot aan de drempel. We zorgen voor u dat alles neergezet wordt, van stroom voorzien wordt en in het algemeen naar wens is. Dit gaat door onze ervaring razendsnel en voorkomt lastige situaties.

Tevens vinden wij een helder en transparant prijsbeleid erg belangrijk. Prijzen zijn immers geen nattevingerwerk. Alle randapparatuur als statieven, kabels, verlengsnoeren en haspels is inbegrepen in de prijs. Geen onverwachte kosten achteraf.

Contactinformatie.

Voor al uw vragen, opmerkingen, tips en overige zaken verwijzen we u graag naar de Support Pagina. Daar vindt u alle contactinformatie.

Algemene Voorwaarden.

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden van Blacklightsport.nl.

Bezorgen en ophalen.

Transport.

Betaling.

Betalen kan op meerdere manieren. Wanneer u onze offerte bevestigd wordt deze omgezet in een factuur. Vanaf dit moment kunt u het factuurbedrag overmaken per bank (klik hier voor bankgegevens). U kunt er ook voor kiezen om ter plaatse te pinnen bij onze medewerker. Deze heeft op verzoek een pinapparaat bij zich. Contact betalen is mogelijk, maar draagt niet onze voorkeur. Onze medewerker heeft géén wisselgeld bij zich.