Inhoud blacklight sport pakket.

Hieronder beschrijven wij graag wat u nu precies krijgt wanneer u een Glow in the dark evenement via Blacklightsport.nl regelt. Deze informatie is tevens te vinden op de pagina Blacklight sporttoernooien. Een ander onderdeel van PartyZaan: Licht en Geluid Verhuur Zaandam.
Het verschil is dat het pakket op die pagina voor een complete sporthal is (50 x 30 meter), terwijl u op deze website de vrijheid heeft om te mixen en matchen hoe het u uitkomt. U kunt lampen en tape per veld selecteren.

Deze pakketten hebben ook iets gemeen: het aangeboden pakket wordt volledig voor u opgebouwd en na afloop opgeruimd door onze medewerkers. Er is een aannemelijke kans dat u geen ervaring heeft met het plaatsen, aansluiten en richten van lampen. En er is een evenzo aannemelijke kans dat u helemaal geen zin heeft in diezelfde zaken. Wij stellen daarom voor dat wij deze taken op ons nemen. Met onze uitgebreide kennis, ervaring en onze energieke houding is de hal speelklaar voordat u er erg in heeft.
U kunt de tijd die u hiermee wint gebruiken voor het prepareren van de velden. Beplak de lijnen en muren met glow in the dark tape of versier de netten met lichtgevende snuisterijen.
De stress die u zichzelf hiermee bespaart komt het plezier van u en alle deelnemers ten goede op de dag van het evenement.

Inhoud:

► Blacklight lampen, afgestemd op het aantal speelvelden en de gespeelde sport.
► Statieven om deze lampen extra hoogte te geven (groter bereik en meer veiligheid).
► Alle nodige kabels, snoeren en haspels.
► Opbouw door onze medewerker(s).
► Opruimen door onze medewerker(s).

Op- en afbouw.

Onze medewerker heeft alle benodigdheden bij zich om de hal om te toveren tot glow in the dark arena! Hij heeft alleen een stroompunt nodig. Vanaf dat punt kunnen met haspels en verlengsnoeren alle lampen worden aangesloten. Wij vinden het van groot belang dat dit veilig gebeurt! Het is immers erg donker in de zaal en niemand zit te wachten op ongelukken. Wanneer de medewerker helemaal klaar is, zal hij of zij zich bij u melden om de zaalverlichting uit te schakelen en het effect van de lampen te beoordelen. Daarna worden de lampen – waar nodig – nog even bijgesteld en worden de kabels netjes met speciale tape aan de vloer bevestigd.
Onze medewerker stapt pas weer in de auto als u tevreden bent over het product.

Na afloop komt onze medewerker weer om alles op te ruimen. In enkele ogenblikken neemt hij de lampen, statieven en kabels mee en zal het lijken alsof er nooit iets gebeurd is.

Compact blacklight pakket.

Wij worden nog wel eens geconfronteerd met de vraag: “Jullie gebruiken erg weinig blacklights. Waarom gebruiken jullie 8 lampen voor een sporthal, waar de concurrent er 24 gebruikt?”
Dat komt omdat de concurrent vaak low-power blacklights (van 30 – 50 Watt) gebruikt. Deze zijn leuk voor in de huiskamer, maar vallen weg in een sporthal. Onze blacklights hebben 100 Watt COB LED’s. Dat maakt ze vele malen krachtiger dan het huiskamermodel van de concurrent.
Investeren in super krachtige blacklights is een weloverwogen keuze geweest door ons. Omdat 8 lampen voldoende zijn voor een hele hal, zijn wij bijvoorbeeld in een mum van tijd klaar met opbouwen. Dit scheelt een heleboel tijd en moeite (en dus geld!).
Daarnaast is het een prettige gedachte dat de sporthal tijdens uw evenement “schoon” is. Niet onnodig veel lampen en kabels over de vloer. Er vliegen immers ballen door de lucht en er rennen kinderen in het rond. Iedereen moet veilig kunnen genieten van het evenement. Daarom worden de kabels die we gebruiken netjes weggewerkt langs de muren en nooit dwars door de zaal.
Uiteraard hoeft u niet een tekst te geloven op onze eigen website, die door onszelf geschreven is. Daarom nodigen wij u uit om uitvoerig de foto’s op onze website te bekijken en de positieve recensies op onze Facebook te lezen.

Blacklight volleyball sport event

Klaar voor de strijd.

blacklight sporthal volleybal evenement

Speel met meerdere velden tegelijk.

Glow in the dark volleybal close up

Vergeet de glow in the dark volleybal niet!

glow in the dark volleybal

Speel met de kleuren van de tape.

Blacklightsport.nl

Of trek gewoon gekke pakjes aan.

blacklight tennis glow in the dark

Alle sporten worden leuker in het donker!

Glow in the dark tape.

In ons pakket zit precies wat u nodig heeft als basis voor een blacklight sport evenement. Wat er niet standaard bij zit, is UV-tape. Via de pagina Tape kunt u per sport en per veld de juiste hoeveelheid tape bestellen. Waarom we dat niet opgenomen hebben in de pakketten heeft meerdere redenen.
Omdat de grootte van de locatie, het aantal deelnemers en speelvelden voor ieder glow in the dark evenement anders is, laten wij de keuze aan u. Bovendien is deze website er juist op gericht om u de vrijheid te geven zélf te bepalen wat juist is voor u. Dat gaan wij niet voor u bepalen.
Dat zijn de redenen waarom de glow in the dark tape niet standaard in onze pakketten zit. U kunt de juiste hoeveelheid tape wel voordelig bij ons bestellen.