Glow in the dark sporten.

Maak hieronder uw keuze uit verschillende blacklight varianten van bekende sporten. Op de desbetreffende pagina’s vindt u praktische informatie en benodigdheden voor uw sport. Als ons iets opgevallen is tijdens de onze evenementen, hebben we dat als TIP toegevoegd op de pagina. Dit kan bijvoorbeeld gaan over zichtbaarheid, het plakken van tape of andere zaken die het plezier op voor u en alle sporters kan verhogen.
Wij zetten graag foto’s bij onze producten. Zo kunt u een goede afweging maken van wat u in huis wilt halen. Bovendien kunt u al deze foto’s ter inspiratie gebruiken om uw eigen event echt persoonlijk te maken.

 

Blacklight schermen glow in the dark Sporten

Blacklight schermen.

Glow in the dark tape.

Glow in the dark tape is essentieel om optimaal te kunnen spelen. Om u het uitrekenen van de exacte hoeveelheden tape per veld te besparen, hebben wij dat alvast voor u gedaan! Per sport bieden we een compleet tape-pakket per veld aan. Op de pagina van elke rol tape leggen wij aan de hand van een handig model uit hoe wij tot onze bevindingen zijn gekomen.
Uiteraard zijn de kleuren in de foto’s puur voor de show. U kunt zelf de kleuren per veld, net of muur bepalen! Ga voor een strakke look door alles in 1 kleur te doen of maak het juist lekker bont door 4 verschillende kleuren te kiezen!

Vragen, tips, adviezen en opmerkingen.

Voor alle vragen, groot en klein, vragen we u om even contact op te nemen. Dat gaat heel eenvoudig via de Support pagina en wij geven graag antwoord of advies. We hebben al een hoop meegemaakt op onze evenementen en wie weet ook wel datgene waar u nu juist een vraag over heeft!

►► Ga naar Support.