Ga naar hoofdinhoud
Blacklightsport badminton glow in the dark neon

Blacklight badminton

Naast tennis, hockey en volleybal is blacklight badminton één van de meest aangevraagde sporten. U kunt al vanaf 1 veld beginnen en daarna opschalen tot wel 12 velden – mits de sporthal groot genoeg is!

Wij bieden complete glow in the dark sportpakketten aan: de UV-lampen, statieven, kabels, plus op- en afbouw door ons. We hebben wel minstens één stroompuntje nodig om te beginnen, maar vanaf dat punt regelen wij de gehele techniek.

Om glow in the dark badminton compleet te maken, heeft u nog wel UV-tape en shuttles nodig. Deze kunt u direct bij ons bestellen via de website. Wij bieden UV-tape aan in 2 varianten (breed en smal) en 4 kleuren (geel, oranje, groen en roze). Deze kunnen we overhandigen voor de afbouw of vooraf per post opsturen.
Het plakken van de tape is in tweetallen super snel te doen. Uiteraard geven we graag tips en helpen we graag mee wanneer we tijd over hebben na het plaatsen en aansluiten van de lampen.

Tips

Beplak uw racket met glow in the dark tape smal. Zo ziet u niet alleen de shuttle, maar ook uw racket. Essentieel voor optimale hand-oogcoördinatie!
U kunt bij ons kiezen uit 2 varianten (brede of smalle tape) en 4 kleuren (geel, oranje, groen en roze).

Opvallend veel sport shirts hebben de bekende reflecterende eigenschap. Ook veiligheidsvesten zijn een goedkope en effectieve manier om op te vallen.

Blacklight badminton veld court afmetingen

Afmetingen Badminton speelveld

Lengte:
4 x 13.4 = 53.6 meter
2 x 3.96 = 7.92 meter
Breedte:
4 x 6.1 =    24.4 meter (inclusief bovenrand van het net)
4 x 5.18 = 20.72 meter

Totaal: 106.64 meter.

Dat komt neer op 6 rollen smalle tape of 3 rollen brede tape, waarbij u nog een stuk overhoudt voor bijvoorbeeld markering of decoratie.

Back To Top