Ga naar hoofdinhoud
Blacklightsport groepsfoto

Blacklight sporten

Vanuit het menu of via deze pagina kunt u direct doorklikken naar uw favoriete sport. Hier vindt u praktische informatie en benodigdheden voor uw sport. Als ons iets opgevallen is tijdens de onze evenementen, hebben we dat als tip toegevoegd op de pagina. Dit kan bijvoorbeeld gaan over zichtbaarheid, het plakken van tape of andere zaken die het plezier op voor u en alle sporters kan verhogen.
Wij zetten graag foto’s bij onze producten. Zo kunt u een goede afweging maken van wat u in huis wilt halen. Bovendien kunt u al deze foto’s ter inspiratie gebruiken om uw eigen event echt persoonlijk te maken.

Beleef je sport op een bijzondere manier
Badminton blacklight glow in the dark

Glow in the dark tape

Glow in the dark tape is essentieel om optimaal te kunnen spelen. Om u het uitrekenen van de exacte hoeveelheden tape per veld te besparen, hebben wij dat alvast voor u gedaan! Per sport bieden we een compleet tape-pakket per veld aan. Op de individuele pagina’s leggen wij aan de hand van een handig model uit hoe wij tot onze bevindingen zijn gekomen.
Uiteraard zijn de kleuren in de foto’s puur voor de show. U kunt zelf de kleuren per veld, net of muur bepalen! Ga voor een strakke look door alles in 1 kleur te doen of maak het juist lekker bont door 4 verschillende kleuren te kiezen!

Back To Top