Ga naar hoofdinhoud
Blacklight korfbal glow in the dark

Blacklight korfbal

Ons blacklight korfbal pakket is geschikt voor sport- en gymzalen. Uiteraard kunt u ook kiezen voor grotere en kleinere velden. Wij stemmen ons pakket graag af op uw wensen.

Het geheel wordt voor u op- en afgebouwd, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. We plaatsen de lampen, sluiten deze aan en zorgen dat ze optimaal gericht zijn. We gaan pas weg als u tevreden bent!

Doorgaans overhandigen wij onze speciale glow in the dark tape aan u voor aanvang van het evenement. Met enkele vrijwilligers is een korfbalveld speelklaar in een kwestie van minuten.

Blacklight Korfbal veld afmetingen

Afmetingen korfbalveld

Glow in the dark tape

Om alle lijnen van een blacklight korfbalveld te beplakken heeft u 165 meter tape nodig. Daarvoor gebruikt u 4 rollen UV-tape van 50 meter, verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren (geel, oranje, groen, roze).

Berekening totale lengte lijnen van een korfbalveld:
– 2 x lange zijde = 2 x 40 = 80 meter
– 3 x korte zijde = 3 x 20 = 60 meter
– 3 x cirkel = 3 x 2 x 2,5 (meter) x pi = 15 meter
– 2 x korf + paal = 2 x 5 meter = 10 meter
Totaal = 165 meter

De overgebleven tape kunt u gebruiken voor decoratie of het markeren van objecten.

Tijdens evenementen nemen wij extra rollen tape mee en onaangebroken rollen nemen wij kosteloos terug; zo weet u dat niet te weinig heeft, maar ook niet met grote restanten blijft zitten.

Blacklight basketbal pakket huren

Opvallende glow in the dark vesten

Bij teamsporten is het erg handig om snel je teamgenoten te herkennen. Wanneer de spelers door elkaar lopen, kan het nog wel eens ingewikkeld zijn om snel te bepalen naar wie je de bal gooit.
Bij sommige evenementen zijn er geen vaste teams, waardoor je even moet nadenken wie dit potje je medespelers zijn.

Wij bieden fluorescerende vesten in twee kleuren: geel en oranje. Deze zijn heel voordelig in prijs en maken het spel een stuk makkelijker en leuker.

Back To Top