Ga naar hoofdinhoud
Blacklight zaal voetbal glow in the dark

Blacklight zaalvoetbal

Het blacklight zaalvoetbal pakket wat u nodig heeft om te voetballen in sport- of gymzalen. Er is bij deze opstelling uitgegaan van velden van 40 meter lang en 20 meter breed. Uiteraard behoren grotere en kleinere velden tot de mogelijkheden. Wij stemmen onze pakketten graag af op uw wensen.
Wij bouwen dit pakket voor u op en af. Dat zit al in de prijs berekend, dus geen extra kosten. We plaatsen de lampen, sluiten deze aan en zorgen dat ze optimaal gericht zijn. We gaan pas weg als u tevreden bent!

Doorgaans overhandigen wij onze speciale glow in the dark tape aan u voor aanvang van het evenement. Met enkele vrijwilligers is een zaalvoetbalveld speelklaar in een kwestie van minuten.

Blacklight zaalvoetbal veld afmetingen

Afmetingen voetbalveld

Als u alle lengtes van de lijnen bij elkaar optelt, komt u op een totaal van 211 meter. Hieronder volgt hoe wij tot dit aantal zijn gekomen.

Berekening:

  • Lange zijde = 2 x 40 meter = 80 meter
  • Korte zijde = 3 x 20 meter = 60 meter (dit is inclusief middellijn)
  • Middencirkel = 2 x 3 (meter) x pi = 19 meter
  • Strafschopgebied = 2 x (6 meter) x pi = 38 meter
  • Goal = 2 x 7 meter = 14 meter

Totaal: 211 meter.

Dat houdt in dat u 9 rollen smalle tape (25 meter per rol) of 5 rollen brede tape (50 meter per rol) nodig heeft. In beide gevallen houdt u na het beplakken van álle lijnen en het doel nog enkele meters UV-tape over. U kunt deze gebruiken voor het markeren van belangrijke punten of ter decoratie.

Let op: onze medewerkers plakken niet de tape op de lijnen. Wel geven wij graag tips over hoe u het beste resultaat krijgt. In tweetallen is dit namelijk heel snel voor elkaar te krijgen.

Back To Top