Ga naar hoofdinhoud
Blacklight sport volleybal glow in the dark

Blacklight volleybal

Interesse in een glow in the dark volleybal toernooi of evenement? Wij helpen je graag op weg!

Voor perfecte services en smashes is het essentieel om het net te zien. Daarnaast wil je ook wel weten waar je precies staat. Gebruik glow in the dark tape om de bovenkant van het net en de randen van het speeldveld aan te duiden. Deze tape heeft een sterk reflecterende eigenschap en verandert een evenement in een beleving.

De UV-tape die wij bieden heeft dezelfde breedte als de standaard vloermarkering van gymzalen en u heeft keuze uit 4 kleuren (geel, oranje, groen en roze). Op het evenement zelf nemen we altijd extra tape mee en onaangebroken rollen nemen we kosteloos terug. Zo weet u zeker dat u niet te weinig heeft, maar ook niet met een restant blijft zitten.

De UV-tape die wij gebruiken hebben we uit vele soorten gekozen; op basis van reflectie, plakkracht en residu. De winnaar van ons onderzoek is een tape op basis van linnen, die wel lekker plakt, maar geen lijmresten achterlaat op de dure gymvloer.

Glow in the dark volleyballen

Glow in the dark volleyballen

Bij blacklight volleybal horen glow in the dark volleyballen! Deze ballen zijn écht fluorescerend en niet geverfd of met tape beplakt. Daardoor zou de speelkwaliteit namelijk achteruit gaan. Bovendien laat de verf – ongeacht de droogtijd – vaak nog vlekken achter op vloeren van gymzalen en sporthallen. Met deze degelijk ballen, kunt u het spel spelen zoals het bedoeld is.

Vanwege de opvallende kwaliteit valt de bal goed op in het donker. Zo speelt u op uw best en wordt het constante concentreren op de bal niet vermoeiend.

Glow in the Dark Volleybal Veld Court

Afmetingen volleybal veld

Afmetingen volleybalveld

Lengte: 2 x 18 = 36 meter
Breedte (totaal, inclusief tweemaal bovenkant net): 7 x 9 = 63 meter
Totaal: 99 meter.

Een standaard volleybal veld is 9 meter breed en 18 meter lang. Er zijn 2 lange lijnen van 18 meter, 5 lijnen van 9 meter op de vloer en 2 lijnen van 9 meter voor op de bovenrand van het net. In totaal komt dat dus neer op 36 + 45 + 18 = 99 meter.

Dat houdt dus in dat u 2 rollen UV-tape nodig heeft per officieel volleybalveld. Eventuele extra stukken tape (bijvoorbeeld door spaarzaam plakken of extra rollen) kunt u gebruiken voor de veldmarkering (A, B, C, 1, 2, 3, etc.) of gewoon ter decoratie van de zaal.

Back To Top