Ga naar hoofdinhoud
Blacklight glow hockey veld

Blacklight hockey - binnen en buiten

Hockey wordt zowel binnen als buiten gespeeld. Ons indoor blacklight hockey pakket is gebaseerd op een speelveld van 36 x 18 meter, de meest voorkomende variant. Voor de outdoor-variant of andere afmetingen kunt u contact met ons opnemen.

Het handige aan dit pakket is dat het voor u wordt op- én afgebouwd. Daarnaast zitten alle kabels die nodig zijn er ook in. Onze medewerker plaatst de lampen op de juiste plekken, sluit deze zorgvuldig aan en richt daarna de lampen voor een optimaal effect. Zo hoeft u dus niet om te kijken naar het technische gedeelte van uw blacklight sport evenement en kunt u zich concentreren op belangrijkere zaken.

Wij maken gebruik van super krachtige LED UV-lampen, die zelfs buiten in de regen gebruikt kunnen worden!

Blacklight hockey glow in the dark hockeyveld

Afmetingen hockeyveld

De totale lengte van alle lijnen in een hockeyveld gedraagt 182.55 meter. Smalle tape wordt geleverd in rollen van 25 meter. Daarvan heeft u er dus 8 stuks nodig. De brede tape wordt daarentegen geleverd in rollen van 50 meter. Daarvan heeft u dus 4 rollen nodig.

 

Houdt u er rekening mee dat de stippellijn zoals die in het diagram is weergegeven optioneel is. Met 50 meter tape extra kunt u ook deze stippellijn beplakken. Dat maakt de beleving completer en het spelen aangenamer.

Berekening totale lengte lijnen van een hockeyveld:

  1. 2 x lengte    = 2 x 36 = 72 meter.
  2. 3 x breedte = 3 x 18 = 54 meter.
  3. 2 x halve cirkel (ofwel 1 complete cirkel) = (2 x pi x 9 meter) = 56,55 meter.
Back To Top