Ga naar hoofdinhoud
Blacklight glow in the dark padel huren neon

Glow in the dark padel

Blacklight / Glow in the dark padel kun je zowel binnen als buiten spelen. Bij tennis heb je buiten meer lampen nodig, maar dat is niet zo bij padel! Bovendien zijn onze lampen stof- en waterdicht, dus geen zorgen daar! Wij bieden complete pakketten voor blacklight padel indoor en outdoor. Alles vanaf het eerste stopcontact geregeld: de UV-lampen, UV-tape (voor de vloermarkering en rackets), bekabeling en natuurlijk de op- en afbouw.

Blacklight Padel Glow In The Dark Veld Court Logo

Blacklight padel

Afmetingen padelbaan

Lengte: 1 x 14 = 14 meter
Breedte (totaal, inclusief tweemaal bovenkant net): 4 x 10 = 40 meter
Totaal: 54 meter.

Dit betekent dat u 2 rollen van 50 meter nodig heeft om alle lijnen en de rackets te beplakken. De beplakken van de rackets wordt vaak vergeten, maar is van belang om optimaal te kunnen spelen!
Als u heel spaarzaam plakt, kunt u met 1 rol van 50 meter uit de voeten. Voor de beleving is dat niet wat we adviseren.

Glow in the dark tape

De lijnen en het net moeten opvallen voor optimale prestaties en om onenigheid over in/uit te voorkomen. U kunt de lijnen van het speelveld en het net markeren met glow in the dark tape. Dit is een speciale tape die blacklight reflecteert. Onze tape is uitvoerig door ons getest en vele malen in de praktijk gebruikt. Deze laat gegarandeerd geen plakresten achter op uw dure vloer!
Deze tape zit niet standaard in ons Blacklight Padel pakket, maar u kunt deze wel bij ons kopen. Wij overhandigen u de rollen dan wanneer wij voor u komen opbouwen. De tape is beschikbaar  in 4 verschillende kleuren.
Let op: Blacklight Sport medewerkers plakken niet zelf de velden af.

Back To Top